Nagelstudio Zoetermeer

De beste nagelstudio van Zoetermeer!

Voor de mooiste nagels kunt u terecht bij onze nagelstudio in Zoetermeer. Onze nagelstilisten hebben ruim 15 jaar ervaring werken snel en efficiënt, nauwkeurig onder leiding van mede-eigenaresse Mary Bolleboom.

In de Nagelstudio gebruiken wij producten van het hooggewaardeerde merk Nail Creation, die veilig zijn voor bescherming van uw nagel. U kunt bij ons terecht voor gelnagels, de mooiste nailart ontwerpen met de nieuwste gellak technieken.

Voor manicure behandelingen kunt u ook bij ons terecht! Deze behandelingen kunt u uitbreiden naar wens met een parafine behandeling of het lakken van de nagels.

Maak snel een afspraak met één van onze gecertificeerde nagelstyliste! U wordt hartelijk ontvangen in onze nagelstudio in Zoetermeer

Gelnagels

Bij Gelnagels wordt er een laagje gel aangebracht op de nagel zelf welke gevoelig is voor ultra violet licht. De gelnagel is opgebouwd uit meerdere lagen die worden uitgehard onder een UV lamp. U kunt er ook voor kiezen met gelnagels om uw eigen nagel langer te maken. Dat is ideaal als u van uzelf korte nagels hebt. U kunt kiezen uit een gel met verschillende kleuren of een gel die transparant is. Hierdoor is de nagel bijna niet te onderscheiden van een echte nagel.

Het leuke aan gel nagels is dat er allerlei leuke versieringen mogelijk zijn om de nagels nog leuker te maken.

Denk hierbij aan een French Manicure of Nail art.

Bekijk onze prijslijst!

Nail-art

Nail Art is de versiering die aangebracht wordt op de nagel. Hier zijn diverse technieken voor. Sommige gebruiken een Airbrush en andere gebruiken nagellak in combinatie met Stripers. Een striper is een nagellak met een superdunne kwast/punt. Hiermee kunnen hele dunne lijnen en/of tekening mee worden gemaakt. Ook wordt er vaak gebruik gemaakt van sticker die verwerkt worden in de Gel. Hierdoor zijn er nog meer patronen en plaatjes mogelijk. Wil je steentjes, glimmertjes of andere kleine versieringen dan kan dat ook met Nail art. Deze komen vast te zitten in de Gelnagel en blijven als ze goed zijn geplaatst erg lang zitten.

 

Mogelijkheden:

Airbrush – Stickers – Steentjes – Gedroogde bloemetjes
Andere kleine objecten – Versieringen met stripers