“Ooglifting zonder snijden is een nieuwe non-invasieve revolutionaire behandeling. Dus zonder snijden, hechten, narcose en ontsierende littekens”, begint Hedda haar verhaal. “Wij gebruiken hiervoor in onze salon de Fibroblast plasma-pen. Deze pen produceert aan het uiteinde
een klein plasmatisch ‘flitsje’. Dit ‘flitsje’ dringt vervolgens door in de huid. De huid krimpt direct en zorgt voor een verstevigend effect en snelle genezing. Met name rond de ogen zijn de resultaten zeer goed zichtbaar, waardoor een natuurlijke ooglid-lifting mogelijk is. Naast de ooglidbehandeling kun je rimpels, kraaienpootjes, plooien, overtollige en verslapte huid ook met de Fibroblast plasma-pen door ons laten behandelen”.

Hoofdhuidpigmentatie voor mannen en vrouwen

“Ook nieuw in onze salon”, vervolgt Hedda haar verhaal “is de Ecuri Scalppigmentatie. Dit is de nieuwste innovatieve PMU techniek. Een speciaal pigment simuleert hierdoor je eigen haarfollikels. Het lijkt alsof er weer echt haar is gaan groeien op de kale plekken op je geschoren
hoofd. Zo is een geschoren hoofd weer helemaal egaal! De Scalppigmentatie is niet echt pijnlijk en geeft onmiddellijk een mooi en natuurlijk uiterlijk”.

Wenkbrauwen niet van echt te onderscheiden

“En dan hebben we ook nog Hairstrokes met mesjes. Dit is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun, messcherp en niet van echt te onderscheiden”, besluit Hedda enthousiast haar verhaal. “Uit ervaring weet ik dat lezers altijd nog met vragen zitten. Daarom nodig ik jullie van harte uit voor een informerend gesprek!”

GRATIS INTAKE.
EERSTE behandeling 50% korting met DIT artikel